Bedava kontör

Sıra geldi bedava kontör zırvalığına. Az önce maillerimi kontrol ederken bedava kontör kazandınız gibisinden bir mail geldi. Hoş bu olay hakkında gelen ilk mail değil, zannımca son mail de olmayacak. bedava kontör

Hotmail’de gönderenleri engelleme gibi bir hakkımız var ama engellemek işe yaramaz. Çünki her seferinde gönderenlerin mail adresi değişiyor, ki bu mail adresleri bilgi@turkcell.com.tr gibisinden de olabilir..

Peki nasıl olacak o iş?

Gerek bu işi gören html dosyaları(örnek karamail denilen bir html sayfası) gerekse mail yollama programları sayesinde istediğiniz mail adresinden istediğiniz mail adresine istediğiniz yazıyı dosyayı vs vs gönderebilirsiniz.

Yazıdan baya uzaklaştık, herneyse girdim verdikleri adrese.. Karşıma face dediğimiz insanların msn şifresini vs vs çalan bir düzenle karşılaştım.. İyiki de öyle bir amatör düzenle karşılaştım..

Bazı uyanıklar az önce bahsettiğim sahte sayfa yerine bedava kontör kazanmak vaadi ile telefon numaralarınızı girmenizi istiyorlar. Girdiğiniz telefon numaraları da türlü türlü uygulamaların kaydı ile sürekli kontörlerinizin düşmesine sebeb olabiliyor. Kendi kazancı sadece reklam şirketleri vs vs.. Olan sizin kontörlere oluyor yani..

O yüzden bu tip gelen maillere bakmayınız, bakarsanız da girmeyiniz, girerseniz de mail adresinizi veya telefon numaranızı kesinlikle girmeyiniz..

Bizden söylemesi..

0 Response to "Bedava kontör"

Yorum Gönder