Google Kayıp Telefonu Bulma

Googlenin geliştirdiği Google Kayıp Telefonu Bulma serisi ile tekrar karşınızdayız. Artık google kayıp telefonlarınızı yada kaybolan telefonlarınızı bulacak. Nasıl mı?

Google Telefonları Bulacak

Google, kullanıcıların telefonlarını kaybetmeleri durumunda, cihazların yerini tespit etme, cihazlar üzerinde işlem yapabilme çözümlerine sahip araçlarını tanıttı.

Kullanıcılar, Google'ın "I Lost My Phone" adlı sayfasından, cihazın harita üzerinde bulunduğu konumu belirleyen, cihazın ekranını kilitlemeye yönelik bir takım işlevleri uygulayabilecekler.

Kullanıcılar telefonlarında çalıntı şüphesi bulundurması halinde istek dahilinde "Kayıp Modu"nu açarak, cihazlarının yerini tespit edebilecek, başka kullanıcılar tarafından erişime engelleyebilecekler.

Google ayrıca, kullanıcıların kayıp telefonları içerisindeki uygulamalara uzaktan müdahalesini sağlayan bir çözümü de uygulama bünyesine ekledi.

The Independent'da yer alan habere göre kullanıcılar kayıp telefonlarında yer alan Google hesabındaki bilgilerine, uygulama ile birlikte ulaşabilecekler.

Google'ın söz konusu özelliği halihazırda yalnızca bazı Android cihazlarda işlev görüyor. Apple cihazları iPhone'da yer alan "iPhone'u Bul" uygulaması da Google'ın çözümüne halihazırda benzer bir yöntem bulunduruyor.

0 Response to "Google Kayıp Telefonu Bulma"

Yorum Gönder