Kız tavlama teknikleri

Toplumumuzun büyük bi çoğunluğu tarafından sorun haline gelen ve üzerinde stratejiler geliştirilen kız tavlama teknikleri konusuna değinmek istedim. Bi çok sitede bu işin nasıl yapıldığına dair bir sürü yazı yazılmış, baktım bi kaçına “vay anasına, ne abaza insanlar varmış..” dedim.
Öncelikle diğer sitelerde değinilen kavramlar üzerinde atıp tutup sonra kişisel görüşlerimi yazacağım.

Kız psikolojisi; Arayanlar zaten tanımadıkları bi kızı nasıl tavlayacaklarını öğrenmek için gelmişler, adamlar oturmuş kız psikolojisinden bahsetmişler hiç olacak şey mi bu. İnsanlar tanımadıkları kişilerin psikolojisini nasıl bilecekler! O yüzden hikaye anlatmanın bi anlamı yok.

Kızla tanışma; Anlatmışlar yine, direk kızla değil de önce arkadaşı ile sonra bahsi geçen kıza zıplamak falan filan. Yahu kızın diğer arkadaşı ile nasıl tanışacaksın? Cıx cıx cıx.. Yazanlar da tecrübe sahibi olsalar hadi neyse, adamlar kantinde gördükleri kızdan anlatmaya başlamışlar.. Yok tenefüste takibe alacakmışız, yok hangi servise bineceğini öğrencekmişiz.. !

Mahalledeki kızlar; “Kendi mahallenizden bir kız tavlamanın yolu mahalleden bir kızla arkadaş olmaktır.” Yine aynı olay, arkadaşının arkadaşı ile nasıl tanışcan? Al başa.. Hem mahalledeki kız tavlanır mı! Adın çıkar 40’a inmez 9’a..

Bir kızla nasıl yakınlaşılır; Anlatan kişi bu konu hakkında kızları salak olarak değerlendirmiş ve hayvanat bahçesinde ki bi maymunla ilişkiniz nasıl sa kızlada aynı olmasından bahsetmiş. Gerisi zaten hikaye. Kızları salak olarak düşünp hayvanlarla aynı kefeye koyup değerlendirme yapan birisinin yazısı ne kadar doğru olabilir ki.. Boşa zamanınızı almadan bunu da geçiyorum.

Kız hakkında bilgi toplama; “Kıza sürekli “senin beynini okuyorum” tribi yapacağınıza göre kız hakkında maximum bilgiye sahip olmanız lazım.” Niye trip yapalım ki? Kızın doğum gününü öğrencekmişiz, nerden öğrenceksek.. Öğrendikten sonra da 1 yıl beklersiniz artık :D

İstihbarat; “Kızın sevgilisinin olup olmadığı: Bunu mutlaka bilmeniz lazım. Ve bunu öğrenmenin en emin yolu gidip kıza “Sevgilin seni aldatıyo” demektir. Bu salak sevgilisi yoksa “Benim sevgilim yokki”, sevgilisi varsa “sen nerden biliyosun?” diyecektir. Salak işte.Bariz sölüyo.” Demişler, yorum yok :)

Bi de kızın ev telefonunu öğrenmek için yok sen şu yaşta gösteriyosun polemiği ile söylediği yaşa inanmayıp, inanmak için nufus cüzdanına bakmak için ikna edilmesi gerekmişte.. Ordan babasının ismini alıp 118’den isim verip numarayı alcakmışız da. Ne gerek var? Hadi aldın diyelim aradın babası çıktı, ne olcek? Mecbur telefonu kapatıcaksın, sonra babası tarafından duymadığın bi ton küfür yemiş olacaksın.. :)

Kıza çıkma teklifi etme; Yanda da yazdığı gibi, teklif etmeyin. Diğer sitelerde nasıl teklif edileceği hakkında yazılar yazılmış. Ama bana göre boş. Boşu boşuna da nasıl teklif etsem ne yapsam ne etsem diye kendinizi sıkıntıya falan sokmayın. Teklif etmek yerine, beraber zaman geçirme sürenizi yüksek tutmaya çalışın. Böylelikle kendisi bu konuya değinecektir. Yok sen bilmiyorsun illa etmem lazım böyle şöyle ederim diyenler için buyrun cevap lugatı: benimle çıkarmısın

İkna etme; Yine hikaye anlatılmış, yine kişisel görüşüm; Herhangi bi konu için ikna etme çabası göstermeyin. Eğer kız açısından değerliyseniz sözünüz dinlenir, eğer dinlenilmiyorsa konuyu kapatın ortamdan uzaklaşın.

Cafe ortamı; Neymiş cafeye girerken kapı açılır önce kız girermiş vs vs… Eğer bunları bilmeyen avcı arkadaşlar varsa, bu işi bıraksın gitsin deniz kenarında çakıl taşları ile (kum değil bak çakıl taşı) oynasın. Ya da cafe ortamı başlıklı yazılarda insanlara bilgi vermeye çalışanlar oynarsa daha hoş olur..

Cafe çıkışı; Yok yürüyelim mi diyecekmişiz, yok yürüyelim mi sorusuna hayır diyen kız görülmemiş miş. La ilahe..

Ve daha bir sürü başlık altında kızları nasıl tavlayacağınıza dair taktikler anlatılmış. Bana göre diğerleri de boş. Yazımı okuyan arkadaşlara soruyorum; Bu tür yazıları yazanlarla sen birmisin? Ve ya bu tür yazılara yer veren insanların karşısına çıkan kız tipleriyle senin tavlamak istediğin kız tipi aynı mı? Bunu bilemezsin tabiki..

Hadi diyelim ki; Bunların anlatıldığı sitelerdeki yazıları okudunuz, yazılanları bire bir yaptınız, tavladınız kızı.. E ondan sonra ne olacak?

Taktikleri okuduğunuz sitelere geri dönüp “yazılanların hepsini yaptım, çok işime yaradı, artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, şimdi ne yapmalıyım?” diye mi soracaksınız? Saçma olurdu doğrusu..

Tavlamak istediğiniz (çok abaza bi tabir bu, ben öyle yazayım siz arkadaşlık kurmak istediğiniz olarak algılayın) kızla yazıyı yazan haşır neşir olmayacak ki, kendiniz haşır neşir olacaksınız. Yazarın sizi yönlendirmesi yerine siz kendi kendinizi yönlendirin ancak bu şekilde kime nasıl davranılması gerektiğini öğrenirsiniz..

O yüzden başkalarının hikayelerini okuyup uygulamak yerine, kendi taktiklerinizi oluşturun. Kendi tecrübelerinizi yaratın.. Bunu yapamayacak kadar geri değilsinizdir herhalde..

Bi kaç ipucu vereyim değerlendirme olayı yine size kalsın; Tavlamak istediğiniz kıza bakın, onun sizi görmesini (size bakmasını) bekleyin. Sizi farkettikten sonra yine dönüp dönüp bakıyorsa, elektrik almış demektir :)

Ama bu aldığı elektrik pozitifmidir yoksa negatifmidir onu bilemezsiniz (bende bilemem), 5dk sonra yanınıza gelip “ne bakıyorsun lan” derse hiç şaşırmayın :D Eğer kız bakmıyorsa ilgisini çekmemişsiniz demektir, tavlamak için türlü türlü işkence çeşitleri uygulamayın kendinize. Başka kız kestirin gözünüze :)

Son olarak da, netten arkadaşlık kurmayın. Kurduğunuz arkadaşlık değerli zamanınızı kaybetmekten başka hiç bir işe yaramaz, mutlaka bi aksilik olur. Boşu boşuna psikolojik durumunuzu olumsuz yönde etkiler. Hayattan koparsınız, işlerinizi aksatırsınız..

Zamanını ayırıp okuyan arkadaşlar varsa, çaldığım zamanları için özür dilerim.

” Sevgilim olup psikolojik bunalıma gireceğime, sevgilim olmadan monoton bi yaşam sürerim daha iyi.
Fenomen “

2 Responses to "Kız tavlama teknikleri"

  1. hocam emeğine sağlık aklın yolu birdir tecrübelerimle bunları tasdik ediyorum. arkadaşlara tavsiyem kız sizden sizde kızdan elektirik aldıysanız k.kutbunda bile olsanız bir araya gelirsiniz canınızı sıkmayın…
    saygılar

    YanıtlaSil
  2. Bu kız tavlama teknikleri başlıklı yazımı yazmak için 1 günümü harcamıştım, aradan 3 gün geçti “acaba hiç kimse okumuyor mu” diyordum ki yorumunuzu gördüm ve baya bi sevindim..

    Yazımı renklerdirdiğiniz için teşekkür ederim, klavyenize sağlık. Sevgiler..

    YanıtlaSil