Survivor 28 Haziran 2016 SMS Oylaması Sonuçları

Survivor 28 Haziran 2016 SMS Oylaması Sonuçları , Survivor 28 Haziran 2016 SMS Oylaması Sonuçları Survivor 28 Haziran Kim Elendi sms halk oylaması sonuçları, kim birinci oldu, survivor kim elendi kıbrısa kimler gidecek sorularının cevaplarını içerir.

Acunn.com un verdiği haberde ise;
Survivor yarı final halk oylaması SMS sıralamasına göre kim birinci oldu? (28.06.2016)

Survivor yarı final halk oylaması SMS sıralamasına göre kim birinci oldu? Survivor'da bu hafta finale kalan isimlerden kimler ne kadar sms oyu aldı? Survivor final gecesi 28.06.2016 tarihli sms halk oylamasın sonuçlarına göre kim birinci oldu? Survivor'da Final SMS oylamaları 28-28-29 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Survivor 2016'da ilk olarak Semih, Damla ve Nagihan'ın bulunduğu 3'lü konsey çeyrek finalde yarışmacıları karşı karşıya geldi ve Damla yarı finale yükselen isim oldu. Çeyrek finalde rakiplerinden fazla SMS oyunu alan Damla iki yarışmacıyı eleyerek Yarı final koltuğuna oturdu. Acunn.com'dan tam sonuçların açıklandığı büyük eleme için sms halk oylaması sonucuna göre Survivor'dan Kim finale kaldı? İşte sonuçlar...

Survivor yarı final halk oylaması SMS sıralamasına göre kim birinci oldu? survivor 28 haziran kim elendi Survivor'da bu hafta finale kalan isimlerden kimler ne kadar sms oyu aldı? Survivor final gecesi 28.06.2016 tarihli sms halk oylamasın sonuçlarına göre kim birinci oldu? Survivor'da Final SMS oylamaları 28-28-29 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Survivor 2016'da ilk olarak Semih, Damla ve Nagihan'ın bulunduğu 3'lü konsey çeyrek finalde yarışmacıları karşı karşıya geldi ve Damla yarı finale yükselen isim oldu. Çeyrek finalde rakiplerinden fazla SMS oyunu alan Damla iki yarışmacıyı eleyerek Yarı final koltuğuna oturdu. Acunn.com'dan tam sonuçların açıklandığı büyük eleme için sms halk oylaması sonucuna göre Survivor'dan Kim finale kaldı?

Survivor'da Serkay'ın ardından ikinci finalist de belli oldu. Oylamaya çıkan Atakan ve Damla ikilisinden Atakan ikinci finalist oldu.

Survivorson bölümde çeyrek final heyecanı yaşandı. Survivor'da son kez çeyrek final ile birlikte kim elendi sorusu yanıt buldu. Acun Ilıcalı çeyrek final oylamasının sonucunu açıklarken son kez elenen ismi açıklayacağını söyledi. Bu oylamanın ardından yarı finalist kim oldu, finalist kim oldu sorularına yanıt vereceğini söyleyen Acun Ilıcalı, son kez kim elendi sorusunu Survivor son bölümde yanıtladı.

0 Response to "Survivor 28 Haziran 2016 SMS Oylaması Sonuçları "

Yorum Gönder